torstai 8. joulukuuta 2011

Joululahjavinkkejä

Tiedän, että teitä on siellä. Viimetippoja ja jopa Mattimyöhäisiäkin. Enkä nyt syyllistä, mutta jotkut meistä ovat jo joululahjat hankkineet ja melkein kaikki ne paketoineetkin. ;)

Tässä kivoja vinkkejä teille muille. Pelkällä klikkauksella persoonalliset lahjat konttiin! Näitä tuotteita ostamalla tuet suoraan suomalaista käsityötä, ja se vasta onkin tukemisen arvoista.

Taitaen tehty.
Suomalaisten käsitöiden nettikauppa. Täällä on mm. tosi kivoja puisia leluja, varsinkin autoja ja muita kulkuneuvoja. Nyt menossa myös arvonta!

Paapii design.
Paapii designin hurmaavaat lelut ja tuotteet ihastuttavat kaikkia lapsia ja lapsenmielisiä. (Meillä majailee jo Kilikatti.) Täältä saa myös edullisempia tee-se-itse -paketteja, joista voi ommella itselleen suloisia bambeja, pöllöjä ja sieniä.

Onnia fabric. Ystävälle, siskolle ja äidille ihania lahjoja. Entinen lukiotoverini Anni tekee vanhoista kankaista mitä hienoimpia juttuja. Itselläni on kauniit, valkoisella kankaalla päällystetyt korvakorut, joita kehutaan aina kun niitä kannan. Onnian tuotteista kotiuttaisin välittömästi myös pitsillä päällystetyn pöytäkellon ja kankaalla päällystetyn tarjottimen. Onniaa kannattaa tukea, koska Anni on niin ihana ja sillä on söpöt kiharat!

2 kommenttia: